Ndërlidhjet

Video

Anketa në Gjakovë


Zhvillim infrastrukturor, ekonomik dhe social, si dhe krijimi i parakushteve për gjenerimin e vendeve të punës, janë premtime të ngjashme ose të përafërta e të gjithë kandidatëve, me të cilat ata përpiqen që në zgjedhjet lokale të 3 nëntorit, t’i fitojnë votat e qytetarëve në Gjakovë.

XS
SM
MD
LG