Ndërlidhjet

Cilat shkolla e çerdhe hapen të hënën dhe cilat jo?


Shkolla Fillore "Faik Konica"
Duke pasur parasysh kërkesat e mëdha për vijimin apo ndërprerjen e mëtutjeshme të mësimit nëpër shkollat e Prishtinës pas dyshimeve për naftën kancerogjene, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti ka postuar vendimin e tij edhe në faqen zyrtare të Komunës dhe rrjetin social Facebook ku sqaron si më poshtë.


Institucionet e arsimit në të cilat nuk do të filloj puna/mësimi të hënën më 10 shkurt sipas vendimit të Komunës së Prishtinës janë këto:

Çerdhja

1. "Gëzimi Ynë"

Shkollat fillore dhe të mesme të ulëta

1. "Asim Vokshi"
2. "Dardania"
3. "Elena Gjika"
4. "Emin Duraku"
5. "Faik Konica"
6. "Gjergj Fishta"
7. "Hasan Prishtina"
8. "Ismail Qemali"
9. "Iliria"
10. "Meto Bajraktari"
11. "Nazim Gafurri"
12. " Naim Frashëri"
13. "Pjetër Bogdani"
14. "Zenel Hajdini"
15. "7 Marsi"
16. "Xhemail Mustafa"
17. "Hilmi Rakovica"
18. "Andon Z.Çajupi"
19. "Ali Kelmendi"
20. "Dituria"
21. "Mitrush Kuteli"
22. "Nexhmi Mustafa"
23. "Shkendija"
24. "Pavarësia"
25. "Xh. Ahmeti"

Shkollat e mesme të larta

1. "Sami Frashëri"
2. "Xhevdet Doda"
3. "Eqrem Çabej"
4. "Dr. Ali Sokoli"
5. "28 Nëntori"
6. "Shtjefën Gjeçovi"
7. "Hoxhë Kadri Prishtina"
8. "7 Shtatori"
9. "Abdyl Frashëri"
10. "Prenk Jakova"
11. "Gjin Gazulli"
12. "Alauddin"

Institucionet e arsimit të cilat do të hapen dhe vijojnë punën/mësimin janë këto:

Çerdhet
1. I.P. "Dielli"
2. I.P. "Yllkat"
3. I.P. "Fatosat"
4. I.P. "Xixëllonjat"
5. I.P "Buzëqeshja"
6. I.P "Ardhmënia"
7. I.P. "Lulevera"

Shkollat fillore dhe të mesme të ulëta

1. "Afërdita"
2. "Avni Rrustemi"
3. "Ditët e Minatorit"
4. "Dëshmorët e 1921"
5. "Fan S. Noli"
6. "Filip Shiroka"
7. "Ganimete Tërbeshi"
8. "Isa Boletini"
9. "Liria"
10. "Nëna Terezë"
11. "Ramiz Sadiku"
12. "Rilindja"
13. "Teuta"
14. "Tefik Çanga"
15. "Shkolla e Gjelbër"
16. "Shkolla e re në Hajvali"
XS
SM
MD
LG