Ndërlidhjet

Qeveria e Kosovës miraton projektbuxhetin 2015


Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot projektbuxhetin për vitin 2015.

Kryeministri në largim, Hashim Thaçi, ka thënë se “dokumenti është produkt i koordinimit të punëve dhe i harmonizimit të nevojave dhe mundësive me të gjitha agjencitë buxhetore të Republikës së Kosovës”.

Në bazë të procedurave ligjore, projekt-buxheti duhet të miratohet nga deputetët e Kuvendit të Kosovës deri në fund të dhjetorit.

Një hap i tillë është në pikëpyetje pasi Kosova ende nuk i ka të formuara institucionet që kanë dalë nga zgjedhjet parlamentare të 8 qershorit.

XS
SM
MD
LG