Ndërlidhjet

Bisedime në Minsk për konfliktin në Ukrainë


Minsk, 31 janar 2015.

Përfaqësuesit e Ukrainës, Rusisë, Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë dhe të separatistëve pro-rusë janë mbledhur në Minsk, për të diskutuar zgjidhjen e konfliktit në Ukrainë.

Ish-presidenti i Ukrainës, Leonid Kuchma, ambasadori i Rusisë në Ukrainë, Mikhail Zurabov, përfaqësuesi i OSBE-së, Heidi Tagliavini, dhe dy përfaqësues të separatistëve pro-rsuë, që luftojnë forcat qeveritare në lindje të Ukrainës, marrin pjesë në bisedime.

Takimi në Misnk vjen në kohën kur nurmi i të vrarëve në luftime vazhdon të rritet.

XS
SM
MD
LG