Ndërlidhjet

Krigizi: Protestë kundër homoseksualëve


Në Kirgizi, një grup kundër homoseksualëve, ka mbajtur një protestë në Bishkek, për të kundërshtuar siç thuhet “pedofilinë dhe homoseksualitetin”.

Rreth 20 protestues u mblodhën para parlamentit Kirgiz me mbishkrime: “Ruani traditën tonë, mënyrën tonë të jetesës dhe vlerat tona”.

Protesta pason një debat disa javësh në parlament, mbi një ligj shumë të kritikuar që ndalon shpërndarjen e propagandës mbi homoseksualitetin.

XS
SM
MD
LG