Ndërlidhjet

Kopetë e deleve rrëzë Malit të Pelisterit..

Në afërsi të fshatit Galiçnik, rrëzë malit të Pelisterit në kufi mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, dhjetë kilometra larg liqenit të Mavrovës, në lartësi mbidetare mbi 1 mijë e 400 metra, takojmë Kadriun, i cili na tregon për punën për më shumë se dhjetë vjet si bari.

XS
SM
MD
LG