Ndërlidhjet

Video

Veseli: Qëndrim konform interesave të qytetarëve


“Nëse mendon dikush që do të përfitoj politik nga Demarkacioni dhe Asociacioni, e ka gabim. Mallkim janë kufijtë që na kanë nda edhe do të jenë çdo herë mallkim. Por, nuk është mirë që të manipulohet me emocionet e njerëzve dhe të paraqitet se dikush po e shet vendin e vet. Kemi me pas qëndrim politik i cili është konform interesave të qytetarëve dhe atdheut dhe i cili nuk do ta cenoj pavarësinë e Kosovës”. “Por, nëse mendoni që me emocione kemi me e mbrojtë ndonjë kufi, atëherë le të mendoj dikush se po e rrezikojnë këtë shtet të cilin e kemi fituar me shumë sakrifica të shumta”, ka thënë Veseli.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG