Ndërlidhjet

A mendoni se duhet ndaluar hyrjen e mallrave nga Serbia dhe Bosnja në Kosovë?


Ky është një hulumtim joshkencor që reflekton vetëm opinionin e pjesëmarrësve.

Ky votim tashmë është mbyllur

XS
SM
MD
LG