Ndërlidhjet

Protesta e prindërve dhe fëmijëve me pengesa në zhvillim

Prindërit e fëmijëve me nevoja të veçanta, në organizim të shoqatës “Zemër e hapur”, për tri ditë me radhë kanë qëndruar në parkun përballë Parlamentit të Maqedonisë. Me këtë, ata theksuan se duan “të bëhen të dukshëm para deputetëve dhe institucioneve të shtetit, të cilat në vazhdimësi i neglizhojnë kërkesat e tyre”.

XS
SM
MD
LG