Ndërlidhjet

Ministria e Arsimit ndalon përdorimin e telefonave në shkollat e Kosovës


Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi

Ministria e Arsimit e Kosovës mori vendim të enjten të ndalojë përdorimin e telefonave mobil nga nxënësit dhe mësimdhënësit në gjitha institucionet e arsimit parauniversitar në Kosovë.

Ministri, Shyqiri Bytyqi, njoftoi për vendimin përmes rrjetit social Facebook, ndërkaq e arsyetoi atë më faktin se kjo ndalesë do të ndikojë në mbarëvajtjen e procesit mësimor.

XS
SM
MD
LG