Ndërlidhjet

LONDËR


"Në Irak asnjëherë nuk kemi pasur trupa të mjaftueshëm", ka thënë ish komandanti suprem i NATO-s Ueslli Klark.
Në numrin e sotëm të gazetës britanike "Independant" Klark thekson se "në Kosovë, ku janë 2 milionë banorë kemi pasur 40 mijë trupa, dhe sipas kësaj llogaritje, në Irak do të duhej të ishin dërguar së paku 500 mijë trupa, ndërsa rritja e numrit të tyre tash për 20 mijë është shumë pak dhe shumë vonë", ka thënë gjenerali amerikan në pension Ueslli Klark.
XS
SM
MD
LG