Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësit e qeverisë së Kinës, të akredituar në Beograd dhe Prishtinë, kanë thënë se zgjidhja e statusit të Kosovës duhet të jetë e pranueshme për të gjithë dhe se kërkohet që të gjitha palët të kenë qasje të duhur ndaj çështjes së Kosovës. Përfaqësuesit kinezë kanë mbajtur sot takime me liderë të institucioneve të Kosovës. Sot u hap edhe zyra ndërlidhëse e Kinës në Kosovë. Kryeministri Agim Çeku dekalroi se nuk ka parë "ndonjë vullnet të zyrtarëve kinezë që të mendojnë dhe veprojnë ndryshe nga pjesa tjetër e bashkësisë ndërkombëtare".
XS
SM
MD
LG