Ndërlidhjet

PRIZREN


Komandanti i KFOR-it për sektorin jugor, gjenerali gjerman Joakim Frulih, sot në Prizren u ka bërë thirrje kosovarëve që vendimin për statusin, çfarëdo qoftë ai, ta pranojnë "me urtësi dhe mençuri".
"Para së gjithash do të dëshiroja të ruhet paqja, dhe jam i bindur se banorët e Kosovës këtë do ta bëjnë, sepse veprimet e dhunshme nuk çojnë askund", ka thënë Frulih.
XS
SM
MD
LG