Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senatori amerikan, demokrati Barack Obama, ka ndërmarrë hapat e parë zyrtarë për të konkurruar për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara në vitin 2008.
- Ndryshimet në politikat tona mund të bëhen vetëm nga ju, nga populli në vendin tonë, që beson se ka rrugë më të mirë dhe janë të gatshëm për të punuar për atë rrugë. Prandaj, dëshiroj t'ju them juve së pari se po i plotësoj letrat për ta formuar komitetin presidencial, tha Barack Obama. Zoti Obama, 45 vjeçar, tha se shpalljen se a do të kandidohet për zgjedhje apo jo do ta bëjë më 10 shkurt.
XS
SM
MD
LG