Ndërlidhjet

PRISHTINË


Drejtori politik në Ministrinë e punëve të jashtme të Britanisë, John Sawers tha sot në Prishtinë se i takon Martti Ahtisarit që ta paraqesë propozimin e tij për statusin e Kosovës. Por, sipas tij, Grupi i Kontaktit para një viti në takimin e Londrës, e kishte bërë të qartë se statusi e Kosovës duhet të përkrahet dhe të jetë i panueshëm për popullatën shumicë në Kosovë. Këto komente, zoti Sawers i bëri pas takimit që kishte me presidentin e Kosovës, Fatmir Sejdiu dhe me Ekipin Negoicator.
XS
SM
MD
LG