Ndërlidhjet

NJU DELHI


Rusia dhe India nënshkruan sot një marrëveshje mirëkuptimi sipas së cilës, Rusia do të ndërtoj 4 reaktorë bërthamorë në Indi. Presidenti rus Vladimir Putin e konsideroi marrëveshjen si shumë të rëndësishme.
"E konsiderojmë shumë të rëndësishme, përfundimin e projektit për ndërtimin e centralit bërthamorë indian. Planifikojmë t'i vazhdojmë mëtutje marëdhëniet bilaterale në fushat e energjisë bërthamore për qëllime paqësore", tha Putin.
XS
SM
MD
LG