Ndërlidhjet

NJU JORK


Ambasadori i Rusisë në Kombet e Bashkuara, Vitalij Churkin tha se propozimi i zotit Ahtisaari për statusin e Kosovës nuk do të shqyrtohet para marsit.
"Mendoj se dokumenti në Kombet e Bashkuara nuk do të shqyrtohet para marsit, dhe ne po e presim takimin e Grupit të Kontaktit vë Vjenë", tha Çurkin.
Më herët në disa raste Rusia ka thënë se në Këshillin e Sigurimit nuk do ta mbështesë propozimin, i cili nuk do të ishte i pranueshëm për Beogradin.
XS
SM
MD
LG