Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George Bush i ka hedhur poshtë kritikat nga anëtarët e Kongresit lidhur me planin e tij për dërgimin e forcave shtesë në Irak.
Bush ka thënë se ai është që merr vendim për nivelin e trupave, dhe ka vendosur për planin për të cilin ai mendon se do të ketë sukses.
"Një nga gjërat që vërejta në Kongres është fakti se shumica e pranojnë se dështimi në Iraq do të ishte katastrofë për Shtetet e Bashkuara. Rrjedhimisht, dëshiroj t'i çoj gjërat përpara për të shmangur katastrofën", tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG