Ndërlidhjet

MOSKË


Moska është e vetëdijshme se pikëpamja e saj për zgjidhjen e çështjes së Kosovës është e papranueshme, kështu që vendimi përfundimtar i Rusisë për statusin e Kosovës do të varet nga marrëveshja me Shtetet e Bashkuara mbi problemet tjera, shkruan e përditshmja "Nezavisnaja Gazeta".
Në Kosovë tashmë ekzistojnë parakushtet për krijimin e një shteti me sovranitet të kufizuar, ndërsa diplomatët pranojnë se nuk ka gjasa që Prishtina dhe Beogradi të arrijnë marrëveshje, pohon gazeta, për të shtuar se në Rusi nuk kuptohet se çdo konflikt është i veçantë, dhe se kërkesa për zgjidhje të njëjtë të konflikteve, është një kërkesë shkurtpamëse.
XS
SM
MD
LG