Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar ashpër ndaj autoriteteve kosovare dhe atyre ndërkombëtare në Kosovë, lidhur me sjelljet e policisë gjatë protestave të djeshme të organizuara nga Lëvizja Vetvendosje.
Behxhet Shala nga ky këshill ka thënë se "nga aspekti i të drejtave të njeriut, këtu nuk mund të flitet për shkelje të të drejtave të njeriut. Këtu flitet për një krim ngase policia e armatosur ka shtënë kundër protestuesve të pa-armatosur".
XS
SM
MD
LG