Ndërlidhjet

STRASBOURG


Parlamenti Evropian sot e miratoi raportin final, në të cilin fluturimet e fshehta të CIA-s dhe transferimi i të dyshuarve për terrorizëm, dënohen si "instrument jolegal i shfrytëzuar nga Shtetet e Bashkuara".
Raporti gjithashtu i akuzon 13 vendet anëtare të BE-së për shkak se ato kanë qenë të përfshira në praktikat e këtilla.
XS
SM
MD
LG