Ndërlidhjet

VARSHAVË


Gjenerali John Craddock, komandant suprem i NATO-s, tha se Rusia nuk ka arsye të frikësohet nga planet për ndërtimin e sistemit amerikan të mbrojtes raketore, në qendër të Evropës. Ai tha se ky sistem ofron siguri për t'u mbrojtur nga sulmet e "regjimeve të papërgjegjshme".
Shtetet e Bashkuara kanë propozuar vendosjen e sistemit të mbrojtjes raketore në Çeki dhe Poloni, por Rusia e ka kundërshtuar këtë plan duke e cilësuar si kërcënim për sigurinë.
XS
SM
MD
LG