Ndërlidhjet

TIRANË


Fondi Evropian për Evropën Juglindore ofroi sot 244.5 milionë euro ndihmë për zhvillimin ekonmik të këtij rajoni. Fondi do të ndihmojë bizneset e vogla dhe të mesme në Shqipëri, Kosovë, Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari, Maqedoni, Serbi etj.
"Jemi të bindur se ky fond është version modern i planit Marshall për shekullin XXI" tha përfaqësuesi i fondit Klaus Maurer.
XS
SM
MD
LG