Ndërlidhjet

SAN PAOLO


Presidenti amerikan Bush arriti në Brazil, si pjesë e turneut në Amerikën Latine. Ky turne synon nxitjen e tregtisë së lirë dhe demokracisë në Amerikën Latine.
"Nuk mendoj se Amerika çmohet sa duhet për përpjekjet që bën për të përmirësuar jetën e njerëzve në botë. Në këtë udhëtim synoj të shpjegoj sa më mirë që mundem se vendi ynë është bujar dhe i kuptueshëm. Kur shohim varfëri, analfabetizëm, probleme të rënda shëndetësore ne ndihmojmë brenda mundësive që kemi", tha presidenti Bush
Vizita e Bushit është paraprirë nga protesta.
XS
SM
MD
LG