Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon ka biseduar mbrëmë me kryeministrin francez Dominique de Villepin edhe rreth çështjes së Kosovës gjatë takimit dypalësh në Nju Jork.
Pjesë e këtyre bisedimeve ishin statusi i Kosovës dhe propozimi i kryendërmjetësit Martti Ahtisaari.
XS
SM
MD
LG