Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu tha se në dokumentin e kryenegociatorit Martti Ahtisaari përmendet qartë fjala pavarësi.
"Përmendet fjala pavarësi. Dokumenti është shumë i qartë dhe sublimon krejtë atë përpjekje që ka bërë Ahtisaari për ta sqaruar nevojën e ecjes së drejtpërdrejt në përcaktimin e statusit" tha Sejdiu me t'u kthyer nga vizita disa ditëshe në Nju Jork.
Sipas tij, prilli dhe maji do të jenë muaj vendimtarë dhe periudhë kur do të ketë diskutime intensive për Kosovën.
XS
SM
MD
LG