Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Agim Çeku tha se është shumë i pakënaqur që presidentit Fatmir Sejdiu nuk i është dhënë mundësia që të paraqes argumentet e tij për Kosovën, në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për Kosovën.
"Kjo do të ishte shumë më e fuqishme, por kjo tregon çmimin që po e paguan Kosova për shkak të mungesës së statusit final" tha Çeku.
Përfaqësuesit e institucioneve dhe partive politike në Kosovë e vlerësuan mbledhjen e Këshillit të Sigurimit si fillimi i fundit të procesit të statusit final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG