Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë Boris Tadiq tha se mbështet idenë e Rusisë që në Kosovë të dërgohet mision faktmbledhës i Kombeve të Bashkuara, i cili do të verifikonte gjendjen e të drejtave të njeriut dhe standardet që janë përmbushur deri tani.
"Tani i gjithë procesi për statusin e Kosovës është bartur në KS dhe atje na presin sfida të reja. Duhet të bëjmë gjithçka mundemi për të mbrojtur integritetin e vendit dhe Kosovës brenda Serbisë" tha Tadiq.
XS
SM
MD
LG