Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë, nën drejtimin e presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu sot është mbledhur Ekipi Negociues, i cili ka diskutuar për simbolet e Kosovës.
Pas takimit, anëtari i këtij ekipi, Hashim Thaci tha se ende nuk janë përcaktuar definitivisht kriteret në bazë të të cilave do të shpallej një konkurs për simbolet e Kosovës dhe paralajmëroi vazhdimin e takimeve deri në përcaktimin e tyre.
XS
SM
MD
LG