Ndërlidhjet

DOHA


Përfaqësuesit e vedneve kryesore eksportuese të gazit në botë hodhën poshtë mudnësinë e krijimit të një organizmi të ngjashëm em OPEC-un. OPEC përfshin vendet më të mëdha ekspertuese të naftës.
Por vendet pjesëmarrëse ranë dakord të krijojnë një grop pune që do studiojë tregun, cmimet dhe infrastrukturën.
XS
SM
MD
LG