Ndërlidhjet

KIEV


Raundi i fundit i bisedimeve ndërmjet presidentit të Ukrainës Viktor Yushchenko dhe kryeministrit Viktor Yanukovich, rreth krizës politike në vend, përfundoi pa rezultate. Presidenti tha se nuk do të heq dorë nga vendimi për shpërndarje të parlamentit dhe shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme.
Shqyrtimi i çështjes nga Gjykata Kushtetuese e Ukrainës pritet të fillojë nesër, por pesë nga 18 gjyqtarët paralajmëruan mos pjesëmarrjen në seancat dëgjimore për shkak të presionit politik.
XS
SM
MD
LG