Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore ka urdhëruar një panel të posacëm për të diskutuar të ardhmen e presidentit të kësaj banke, Pol Volfovitz. Volfovitz është përfshirë në skandalin e rritjes arbitrare të rrogës për partneren e tij dhe ajo punonjëse në këtë bankë.
Vetë Volfovitz ka mirëpritur vendimin e mësipërm.
XS
SM
MD
LG