Ndërlidhjet

BUKURESHT


Parlamenti i Rumanisë e miratoi marrëveshjen, që u lejon Shteteve të Bashkuara të vendosin 4 baza ushtarake në Rumani dhe të stacionojnë deri 3.000 trupa. Marrëveshja u nënshkrua në dhjetor, 2005.
Rusia ka kritikuar vendosjen e trupave amerikane në ish vendet komuniste, siç është Rumania.
XS
SM
MD
LG