Ndërlidhjet

DUBAI


Një grup pak i njohur islamik e mori përgjegjësinë për mbajtjen e gazetarit të transmetuesit publik britanik, tetë javë pas zhdukjes së tij në Qytetin e Gazës. Në një porosi të transmetuar në internet, grupi "Armata e Islamit", tha se mban Alan Johnson dhe kërkoi që Britania "të lirojë të burgosurit e tyre".
Vërtetësia e incizimit nuk mund të verifikohej menjëherë.
XS
SM
MD
LG