Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dhoma Përfaqësuese e Kongresit amerikan, ku shumicën e ka Partia Demokartike, mbrëmë e ka miratuar legjislacionin që parasheh financimin e luftërave në Irak dhe Afganistan vetëm për disa muajt e ardhshëm. Sipas këtij legjislacuioni presidenti Bush duhet të raportoj për progresin në Irak gjatë muajit korrik para se të lejohen fonde të reja. Presidenti Bush më herët ka thënë se do ti vërë veto secilit legjislacion që parasheh kushte lidhur me luftën në Irak.
XS
SM
MD
LG