Ndërlidhjet

PRISHTINË


Situata e sigurisë në Kosovë është e qetë dhe pa shenja mbi mundësinë e ndonjë përkeqësimi, kanë thënë sot zyrtarë të lartë të Kosovës, të UNMIK-ut dhe të KFOR-it.
Ata megjithate thanë se do të jenë të kujdesshëm dhe të vendour për të siguruar ambient të qetë, në të cilin do të pranohej dhe implementohej statusi i Kosovës.
XS
SM
MD
LG