Ndërlidhjet

LONDËR


Organizata kryesore joqeveritare britanike Chatham House tha se Iraku është në "prag të bërjes shtet i dështuar", që rrezikon të kalojë në kolaps dhe copëtim. Në raportin e fundit, kjo organizatë tha se në "Irak nuk ka luftë civile, por shumë luftëra civile dhe kryengritje ku përfshihen një numër i komuniteteve dhe organizatave".
XS
SM
MD
LG