Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush ka nënshkruar legjislacionin me të cilin parashihen fonde në shumë prej 100 miliardë dollarësh për luftërat në Irak dhe në Afganistan deri në fund të muajit shtator. Ky legjislacion ishte miratuar në Dhomën Përfaqësuese dhe në Senat, pasi shumica demokrate, që e kundërshton luftën, u tërhoqë nga përpjekja që në legjislacion të përfshihet edhe afati për tërheqjen e ushtarëve të Shteteve të Bashkuara nga Iraku.
XS
SM
MD
LG