Ndërlidhjet

KANË


Në Festivalin i 60-të filmit në Kanë, çmimin më të lartë Palma e Artë, e fitoi filmi rumun "4 muaj, 3 javë dhe 2 ditë", i regjisorit Cristian Mungiu.
Filmi bën fjalë për historinë e një gruaje, e cila deshi të bëjë abortim ilegal në kohën e komunizmit në Rumani.
XS
SM
MD
LG