Ndërlidhjet

PRAGË/ËASHINGTON


Korrespodenti i Radios Evropa e Lirë në Irak, Nazar Abdulëaid al Radhi është vrarë sot në qytetin Amara të Irakut. Është kjo vrasja e dytë brenda dy muajve të fundit që iu bëhet korrespodentëve të Radios Evropa e Lirë në Irak. Nazar Radhi ka qenë i njohur si gazetar në Irak, duke raportuar në të njëjtën kohë për disa agjensi informative si dhe ka udhëhequr një organizatë joqeveriate për gazetarët e rinjë, të financuar nga qeveria e Irakut.
XS
SM
MD
LG