Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Një emision i njohur si reality shoë, në televizionin hollandez ka pasur në qendër një grua në fazat e fundit të jetës për shkak të një sëmundje të rëndë e cila do zgjidhte një pacient që t'i dhruonte veshkën.
Emisioni doli të ishte i sajuar derisa gruaja e sëmurë ishte aktore.
Emisioni siaps realizatorëve synonte të tregonte mungesat me të cilat përballej tregu i organeve dhe nevojat e pacientëve në Hollandë.
XS
SM
MD
LG