Ndërlidhjet

PRISHTINË


SHPK-ja është bërë mekanizëm i ndërtuar mbi bazën e shtetit ligjor, është thënë sot me rastin e diplomimit të gjeneratës së 35-të të këtij Shërbimi.
“Është me fat kjo gjeneratë po diplomon në vigjilje të pavarësisë”, ka thënë me këtë rast presidenti Fatmir Sejdiu.
Ndërsa zëvendësadministratori i UNMIK-ut Steven Schook tha se kjo gjeneratë e policëve, sikur edhe të tjerët do të shpërndahen në tërë Kosovën dhe si ambasadorët më të mirë do t’i shërbejnë vendit dhe qytetareve të saj.
Me diplomimin e sotëm të 83 policëve, numri i deritashëm i SHPK-së arrin në 7257 police.
XS
SM
MD
LG