Ndërlidhjet

BUJANOC


Partia për Prosperitet Demokratik u ka bërë thirrje partive të tjera shqiptare nga Bujanoci dhe Presheva që të formojnë një trup të përbashkët të quajtur Këshill Kombëtar, i cili si përfaqësues i bashkëissë shqiptare do të hynte në negociata me qeverinë e Serbisë që këto komuna t'i bashkangjiten Kosovës.
Kjo bëhet e ditur përmes një komunikate të nënshkruar nga Jonuz Musliu, kryetar i Partisë për Prosperitet Demokratik.
Pas kërkesës në fjalë kanë shprehur kundërshtimin e tyre Partia Socialiste dhe ajo Radikale e Serbisë.
XS
SM
MD
LG