Ndërlidhjet

LONDËR


Studimi më gjithëpërfshirës i kryer ndonjëherë për sëmundjet e trashëguara, ka identifikuar të paktën 10 gjene, të cilat ndërlidhen me sëmundjet kryesore.
Studimi i kryer nga 50 institute kërkimore britanike, i ka identifikuar gjenet që ndikojnë në problemet e diabetit, shtypjes së lartë të gjakut, sëmundjeve të zemrës dhe çrregullimeve bipolare.
XS
SM
MD
LG