Ndërlidhjet

PRAGË


Në një raport të ri, Organizata Ndërkombëtare e Punës thotë se një nga pesë punëtorët nga 600 milion njerëz punojnë me orar të zgjatur, ose më shumë se 48 orë në javë. Banorët e Perusë i prijnë listës, të përcjellur nga koreano jugorët, tajlandezët dhe punëtorët e Pakistanit.
XS
SM
MD
LG