Ndërlidhjet

UASHINGTON


Raportohet se dy gra në Shtetet e Bashkuara, brenda intervalit 10 orësh, kanë lindur nga 6 fëmijë.
Para mesnate më 10 qershor, një grua në Minneapolis të shtetit Minnesota lindi katër djem dhe dy vajza, ndërsa gruaja tjetër në Phoenix të shtetit Arizona lindi tre djem dhe tri vajza.
Të gjitha 12 foshnjat kanë peshë tejet të vogël.
XS
SM
MD
LG