Ndërlidhjet

VJENË


Policia në Austri dhe vendet tjera të Evropës Lindore ka shkatërruar një rrjetë të gjerë trafikimi me njerëz që operonte në rajon. Në operacionin "Danubi", në 6 muajt e kaluar janë arrestuar 91 të dyshuar.
Shumica e tyre besohet se ilegalisht kanë futur rreth 500 njerëz nga Kosova dhe Turqia në vendet e BE-së, duke përfituar pothuaj një milion dollarë.
Çmimi për njeri shkonte prej 2.000 deri 3.000 euro.
XS
SM
MD
LG