Ndërlidhjet

GAZIMESTAN


Shërbimi Policor i Kosovës ka arrestuar një serb, i cili sic thuhet ka tentuar të hyje në Gazimestan me një bluzë, që mbante simbolet e Gardës së ndaluar të Car Lazarit. Shefi i UNMIK-ut Joachim Ruecker e ka ndaluar hyrjen e anëtarëve të Gardës së Car Lazarit, të vetshpallur formacion ushtarak paramilitar, dhe ka vlerësuar se prania e saj në Kosovë ëshët provokim dhe shkelje e rezolutës 12 44. Ndryshe, manifestimi i Vidovdanit, ka kaluar në qetësi dhe nën masat të shumta të sigurisë.
XS
SM
MD
LG