Ndërlidhjet

PRAGË


Një studim i Kombeve të bashkuara paralajmëron se miliona njerëz mund të detyrohen t'i braktisin shtëpitë e tyre për shkak të zgjërimit të shkretëtirave, sidomos në Afrikën e Sub-Saharasë dhe Azinë Qendrore.
Studimi thotë se rritja e sipërfaqeve të shkretëtirave paraqet krizë me përmasa globale, që brenda 10 vitesh mund të shkaktojë zhvendosjen e 50 milionë njerëzve.
XS
SM
MD
LG