Ndërlidhjet

NJUPORT - SHTETET E BASHKUARA


Izraeli mund të shërbejë si model për Irakun, tha presidenti amerikan George Bush.
Qëllimi amerikan në Irak nuk është eleminimi i sulmeve, por krijimi i një demokracie që mund të vazhdojë të funksionojë megjithë dhunën, njësoj si në Izrael, tha Bush.
Megjthatë ai shtoi se numri i sulmeve ka njohur ulje.
"Vrasjet e bazuara mbi motivet fetare kanë rënë ndjeshëm krahasuar me janarin. Ne po gjejmë armatime në sasi tre herë më të mëdha se vitin e kaluar. Megjithëse armiku po organizon sulme spektakolare, numri i atentateve vetvrasëse ka rënë ndjeshëm në maj dhe qershor", tha Bush
XS
SM
MD
LG